Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Krby, grily a udírny > Používáte někdo grilovací desku?

Používáte někdo grilovací desku?


host - xxx.xxx.190.39 (?)
2.3.2019 12:58
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

Budujeme terasu a zvažuji, jaký gril pořídit. Máme klasický gril na dřevěné uhlí, ale touto cestou jít nechceme. Logicky zvažujeme plynový gril, ale napadlo mě použít grilovací desku.

Podobné desky se používají primárně v gastro kuchyních a předpokládám, že jsou ideální na burgery, zeleninum ale ani klasické maso a ryby by nemusely být špatné.

Odpadá atmosféra klasického grilování, ale připadá mi to mnohem praktičtější. Mohu koupit i klasický plynový gril a řešit tálem, ale nenapadá mě proč. Nepoužíváte někdo?

Obrázky:

Připojit reakci   
Partnerem sekce je GrilyKrby.cz - první Weber World v ČR
   

Používáte někdo grilovací desku?


host - xxx.xxx.112.16 (?), 2.3.2019 14:41
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Užívám elektrický gril - hliník pokrytý teflonem, vpravo silný výkon - maso, nalevo malý - zelenina a udržení pokrmu teplého. Nastavení termostatem, griluji většinou na stupeň 4, je ještě 5-ka, ale je velmi teplá-rychlá. Značka grilu Fafor, tvar obdélník. Jsem s ním spokojen.

Připojit reakci
   

Používáte někdo grilovací desku?


host - xxx.xxx.234.248 (?), 2.3.2019 14:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud zvažujete desku... zkuste rovnou kontaktní gril, práce je výrazně rychlejší a jako desku lze použít také... asi nej cena /výkon je Catler tj. do 10 tis. Jirka

Připojit reakci
      

Používáte někdo grilovací desku?


host - xxx.xxx.190.39 (?), 2.3.2019 20:02
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím

Kontaktní gril v domácnosti používáme. Nejedná se o nejlevnější kus z tržnice a na některé věci je výborný. Například na burgery, nebo grilování masa ale není úplně vhodný. Možná tak jen nechat otevřený a jen grilovat na spodní desce, ale po zavření z burgerů vytéká šťáva a nikam se neodpařuje, takže jakoby maso vlhne a nevytvoří se žádná kůrčička

Připojit reakci
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
A až Z o uzení12:43
A až Z o uzení12:36
A až Z o uzení12:24
Jak uchovávat klobásy?12:01
A až Z o uzení11:13
Generátor kouře28.3.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů