Naložení - zezelenal česnek



host - 50.7 (?) 
13.4.2021 20:47, zobrazeno: 5334x

Zdravím mám takovej dotaz jestli má někdo stejnou zkušenost. Naložil sem maso jako obvykle do soli a česneku pěkně na sucho vždy to balím bez vzduchu do potravinové fólie.a poprvé se mi stalo že česnek který je na mase potřený tak zezelenal. Je to problém nebo to můžu nechat? Díky za info

  
   
host - 213.164 (?), 4.5.2021 17:24

Mně zezelenal česnek utřený se solí. Byl jak brčál. Nic mu jinak nebylo a normálně jsme jej zkonzumovali

      
host - 11.6 (?), 10.5.2021 9:18

Dělá to každý česnek na jaře. Když naložíte do soli česnek po sklizni, bude pasta šedobílá. Když na jaře, bude nepěkně zelená. Na chuť to ale vliv nemá.

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika