Já bych 1 kg vaříl 1 hodinu a určitě bych ubral teplotu.Na 72??
Já jsem koleno vařil v kuse (jen vykostěné) i s kůží, 2 hodiny asi 75st..
Není hotová.1kg /72st. /1hod. Ne 10 min 70 st. ve středu a je hotovo.To muže být hotova tak panenka na grilu. Té stačí i 50 st.
Vodní prvek je pro vaši zahradu stejně důležitý jako půda a slunce. Co kdybyste do své zahrady mohli...
Podívejme se, jak zvětšit malou zahradu. Zelená barva je mnohem silnější, než si myslíte. Je spojová...
Pokud žijete v suché oblasti nebo se chcete podílet na ochraně životního prostředí vysazením zahrady...
Trvalky jsou vynikajícím způsobem, jak si udržet zásoby čerstvých bylinek, aniž byste museli každou ...
Zahrada plná zeleniny není jen o úrodě, ale o celkovém zážitku. Jestliže hledáte inspiraci, jak vyle...
Petržel je aromatická bylina, která je hojně využívána v kuchyni jako koření nebo dekorace. Petržel ...
Vitamín C, známý také jako kyselina askorbová, je zásadní živinou, která hraje klíčovou roli v mnoha...