Krby, grily a udírny



Založit nové téma Nápověda
  Diskusní téma | počet příspěvků     Datum   Návštěvy
Rychlosoli v mase - pro a proti821.2.202151941
Jak naložit maso na uzení19721.2.2021781457
Uzený kanec1315.2.202121517
Prilis suche klobasy278.2.202157452
Plynový gril na terasu a do zimní zahrady44.2.20213195
Sůl v naloženém mase na uzení271.2.202124643
Prvni uzeni v nove udirne Obsahuje fotku218.1.20211431
Domácí klobásy755.1.2021342699
Krb kouří195.1.202167057
Udírna dehtuje2727.12.202070239
teploměr do udírny1322.11.202046440
Nakládání a vakuování masa na uzení548.11.2020196414
Zacoudene a nahorkle maso2224.10.202081936
Lovecký a Turistický salám3512.10.2020147446
Uzení masa studeným kouřem124.10.202039378
Průměr komínu k udírně527.9.202018736
Maso jíž ze začátku černé1616.7.202057085
Susene maso - zaudenie124.4.20204806
Jak uchovávat klobásy?4024.4.2020191406
Kaiserova elektrická udírna3729.2.202047780
Stavba udírny (skříně) a příslušenství912.2.20205928
Zateplení udírny99.2.202023595
Šunka bez rychlosolí Obsahuje fotku447.2.2020138774
Množství dřeva na jednu várku?52.2.20202835
Douzeni koupeneho uzeneho4426.1.2020153467
Vyuzení hřbetního sádla (špeku) Obsahuje fotku714.1.202025347
Elektrická udírna z Mountfield2612.1.202036563
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202076084
Délka kouřovodu k udírně61.1.20207114
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019235206
Jak obalit uzené maso?422.12.20199432
Uzene mandle15.12.20191575
Uzeni bucek633.12.2019123032
Udírna415.11.20197703
Prvni moje uzeni2531.10.201937605
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20197512
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019162624
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.201926045
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20195283
Gril Weber195.8.201937007
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Další diskuze na téma Krby, grily a udírny najdete na serveru DŮMACHALUPA.cz
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika