Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nu, nevím, když si uvědomím, čím se topí v kovárně, tím bych asi maso vyuzené mít nechtěl.
   Mám v komíně udírnu postavenou v 19. století. Udilo se v ní ještě před 30 lety, podmínkou bylo, aby se ve sporáku topilo nepřetržitě několik dní, aby se zahřál komín. Před 3 roky jsem to zkusil znovu, neúspěšně. Za 6 hodin komín nebyl zahřátý a za dalších 12 hodin maso zůstalo skoro syrové.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika