Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Maso na klobásy semelu, např.hovězí a vepřové každé zvlášt a dám do každého poměrnou část koření se solí.Nechám 4-5 dní v chladu.Pak udělám z 1/3 hovězího masa prát(spojku),zapracuji zbytek hov.masa a také vpracuji vepřové maso.Narazím do vepřových sdíraných střev, pověsím na hůlky a nechám přes noc v chladnu.Ráno dávám do vyhřáté udírny.Udím na 60-70C,5-7 hod.rpstylle@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika