Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To se musi zkusit, kdyz vam to budu povidat nebudete mi verit. Prenos tepla je rychlejsi nez na litine, nebo dokonce na kameni. Negriluju litinou, ale teplem co projde skrz sklo (dubovyma triskama). Ty vypalene pruhy an mase jsou pruvodni jev. Topit su musi rozlozene, ten prenos tepla plati i naopak. Muzete grilovat co chcete, ja davam prednost krutimu masu. Platky jsou na povrchu krupave a uvnitr stavnate. Polreich by cumel jak puk.

Nekdy delam i cele spalky krkovice, orestuju je kolem dokola na panvi a pak je dam v alobalu na gril. Musi se davat pri baleni pozor, aby stava z alobalu nevytekla.

Myti skla je snadne. Bud se to nemyje vubec, na dalsi grilovani staci otocit, skapany tuk se vypali a sklo je ciste, maso se do kontaktu se sklem nedostane, ale kdyz mam chut umeju to wapkou.

Uz aby se zas grilovalo...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika