Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám podobnou zkušenost. Ne s klobásama, ale s uzením masa. Jak jsem se později dopídil, maso bylo vakuově balené v jakési,, ochranné atmosféře,,. Podle distributora je určeno ke spotřebě do max. 48 hodin a z těchto důvodů není kladen takový důraz na zachlazení.  Naložené bylo v láku s česnekem, takže vůně byla v pohodě. Uzení teplým kouřem. Hotový vyuzený maso vzhledově krásné, ale po nakrojení zavánělo kyselostí a taky tak chutnalo. Jediný maso, co jsme kdy vahodili pro nepoživatelnost. Balené maso na uzení prostě nebrat!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika