Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ješte trošku z receptu-vepřové a hovězí prát paprika(docela hodně-175 g na 5 kg masa)česnek, kmín,pepř a sůl... Ale v receptu bych problém neviděl-je to vyzkoušený.Ještě mně napadá-když jsem mixoval prát tak se logicky v mixeru zahřál a já ho pak dal do studeného masa... Ale tím se zase vše schladilo na normální teplotu.Když jsem začínal udit klobásy jsem nerozehříval ve vodě, takže měli cca 20'C a za začátku se "orosily" Byli na nich takový kapičky... No prostě nevím???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika