Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Ze začátku nechám maso při asi 80 C jen krátce osušit. Poté teplotu udržuji mezi 60 - 70 C asi 9 - 12 hodin dle potřeby a ochutnání no a na poslední část uzení teplotu zvednu opět na 80 C - doba dle potřeby, může to být hodina, nebo i tři - záleží podle velikosti kousku masa a ochutnání.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika