Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nebuď z toho tak vykulený, prohlídni maso, zkus zdali je dostatečně proleželé, (musí do něho jít lehce zarazit prsty), pokud, ne je dost času.Hlavně hlídej lák aby se nekazil a maso nebylo pro psa. Velice záleží na teplotě uložení, od toho se odvíjí čas na proležení, tudíš nelze přesně určit, kdy to bude akorát. Pro mne je vždy směrodatnou veličinou prohlídka masa s tím, že si vezmu ten největší kousek a rozkrojím jej napolovic, na řezu je jasně patrný stav uležení (maso musí mít po celém řezu stejnou barvu), jestli se tak stane do týdne, či měsíce, je vždy otázkou.

V každém případě, pokud je lák bez stop zápachu nelze delší dobou naložení nic zkazit, spíše naopak.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika