Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem vytáhla maso z udírny.Je super.Dala jsem na 7 kg masa 25dkg soli a 2 kávové lžičky pragandy.3 Palice česneku v tom všem jsem  maso obalila nechala 1 den nasucho naložené a pak jsem dala lák. 1 pol lžíci soli a jenu kávovou lžičku pragandy na 5 litrů vody.Manžel maso udil 10 hodin.Je akorát a slané taky akorát ani málo ani moc.Jsme z paneláku a nemáme sklep.Tak na zahrádce manžel udělal sklípek ze 100 litrového plastového sudu a zakopal do země.Kameninový hrnec to všechno jistil..V zemi byla teplota kolem 7 - 8 stupňů.Maso tam ylo 4 týdny.Každý týden jsemm dala nový lák a maso přeložila.Přikládám i fotku jak vypadá maso uprostřed po vyuzení

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika