Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Měl jsem cosi podobného, trubky můžou být i tři. Vyzkoušíte sám. Dobré je dát do udírny teploměr, abyste viděl co a jak, při jakém ohni je jaká teplota, než si to ošaháte. Ten rošt trochu eliminujete tím, že pod něj budete pouštět jen minimum vzduchu. Izolovat trubky nemusíte, zvlášt když jsou dvě. Možná ve velké mrazu by byl problém, ale jinak ne. Uzeniny neohřívejte, je to zbytečné, i když jim to asi neuškodí. Pokud jde o maso, popisují se dva způsovy, horká a vlažná voda. Osobně používám horkou, vařící. Povrch masa se jakoby zatáhne. Ale ve vlažné jsem too nezkoušel, nemůžu srovnávat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika