Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve starém statku, kam jsme se přestěhovali je i zděná udírna/ a dle očouzení byla hojně využívaná/ a vzhledem k tomu, že jsem totální udicí začátečník bych měl několik dotazů
-v horní části ještě zbyly dřevěné tyčky na zavěšování uzeného masa, ale pod nimi - cca 60 cm pod těmito tyčkami, na cca +130 cm od země jsou na bocích udírny dvě L ka/cca 50 x 50 na které je možno položit rošt, myslej jsem, že se na něj položí kusové maso, ale teď jsem na foru viděl foto udírny a zřejmě zde patří nějaký děrovaný plech pro odkap mastnoty - je to pravda???
-pod těmito L ky jsou cca 90cm od země po stranách dva průduchy cca 6 x 10 cm. Průduchy vedou z místnosti vodorovně do udírny- jakési podsávání či přisávání vzduchu Asi je tam možno dát špalíky a tyto otvory utěsnit, ale předpokládám, že tam měly nějaký význam._
-podlaha udírny je bez roštu a tudíž se topí přímo na podlaze??? Betonová zgletovaná podlaha
- pokud se měří teplota uzení- předpokládám její měření v místě uzených produktů???

Děkuji za případné rady a zkušenosti

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika