Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, lávový kámen máme a praskání se nevyhnete, je to přirozená vlastnost, kámen není zvyklý na takové vnitřní tepelné pětí. My ho máme v kovovém rámu, když praskne, zacelí se sám výpekem při grilování..Mnozí si jej dost chválí, sám musím říci, že klasické grilování je klasické grilování. U kamene chybí vůně kouře..ale jinak jsme spokojeni, ale třeba stehýnka, nebo křidýlka se hůře propíkají. Také doporučuji nakládat maso bez tuku, nebo jen s minimálním množstvím; tuk se totiž nevypeče, neodkape narozdíl od klasiky a zůstává na mase. Kámen stačí jen potřít tukem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika