Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Důvodů může být možná i víc, nicméně osobně bych pelášila s králíkem na veterinu a nechala udělat rtg a také základní rozbor krve.

Zažila jsem to, že mi králík nadměrně pil, oproti ostatním. Myslela jsem, že by to mohla možná být cukrovka, i když se mi to nezdálo možné, ale nakonec se z toho vyklubaly špatně rostoucí zadní zuby.

Bohužel jsem to zjistila až příliš pozdě. Zuby mu přerostly příliš, stále žral, ale seno méně až ho přestal jíst úplně a zůstal jen u granulí. Což stav chrupu ještě zhoršilo a hlavně jako komplikace se mu přidružil zápal plic, protože v dásni díky těm přerůstajícím zubům vznikl zánět.

Operovat - obrousit zuby v té chvíli nebylo možné, neboť by díky zápalu plic nepřežil narkózu a tak dostával antibiotika s tím, že se to snad zlepší natolik, aby mohl operaci podstoupit.
Antibiotika zabírala pomalu a během léčby už přestal přijímat i granule, byl pouze na králičí výživné směsi a strouhané zelenině. Bohužel nebo snad už i bohudík zemřel po dvou měsících od zahájení léčby. Stav byl stále neoperovatelný.

Nadměrně pil vodu mnoho měsíců, bohužel jsem v té době nevěděla, že když nejde o cukrovku není vyhráno a udělat rtg mi v době, kdy byl ještě čas, nikdo nenabídl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika