Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Polníček jsem se také snažil kdysi pěstovat, ale pro mne to není. Vysel jsem ho, v něm rostly i nějaké jednoleté plevely (mám tak plevely zaneřáděnou zahradu) a to trhání jednotlivých listů je pro mne mor, Než jsem to donesl domů, tak to trochu ovadlo a než jsem si to stačil připravit (manželka nemá o to zájem), tak to bylo na vyhození. Stejně tak nepěstují žádné listové saláty ani ty japonské listové zeleniny jako je Mizuna atd. Mám raději hlávkové saláty. Uříznu to na zahradě, donesu domů, dám do lavoru zakryji mokrými novinami a až je čas a chuť tak si udělám salát.
Humil jsem loni vyséval doma 7.9. a na záhon jsem ho dával někdy po polovině října. Krásně rostl, měl jsem ho pod netkanou. Ale na jaře už růst neobnovil, asi jsem ho měl v bezmrazých dnech trochu zalít. Nakonec skončil všechen na kompostu. O tom, že se mají ozimé zeleniny v průběhu zimy také zalít aby stále pomalu rostly jsem nevěděl a tak to takhle skončilo. I když to teď vím, tak to s tím zalíváním bude problém, asi budu muset vodu dovážet z domu a také řešit jak to zalévání dělat (asi pod tu černou tkanou textilii dám hadici s dírkami a vodu budu nalévat do kbelíku napojeného na tuto hadici.
Včera jsem vysel do kelímků 80 semen ozimé cibule (Hiberna, Augusta a Senshyu Yellow). Kostky jsou vrženy, ale stejně by mne zajímalo, proč se Vám Elen ta ozimá cibule nepodařila. Bylo to v klíčení, nebo byla ještě malá, nebo i přestože bya dostatečně velká tak vymrzla? Jistě jste o tom přemýšlela. Za každou informaci budu vděčný.
Semena ozimých košťálovin zatím nemám, čekám.
           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika