Celer listový

host - 40.188 (?)
15.4.2009 10:12

Moc děkuji-takže celer trvá taaak dlouho-říkáte ten co jsem měla loni byl asi napěstěn od ledna-to je 5měsíců než vzejde:(tak to ho tedy budu sázet až po prázdninách?:((takže příští rok musím celer napěstovat již po Vánocích... chjooo jsem se zase něco naučila-dala jsem ho do kelímkůstejně jako římský salát a ten jedeeeee i melouny, okurky,rajčata a ten nic.Škoda jsem se na něj těšila...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 40.188 (?), 11.4.2009 14:16, zobrazeno: 6399x

Zdravím-zasela jsem si do kelímku celer, už je to 14dní a žádné lístky nelezou-nevíte proč?po zmrzlých jsem je sázela již do záhonku, ale s tímto tempem:(ty loňské jsem si již malinké narostlé koupila-letos jsem si je chtěla sama napěstovat a prd asi:)) moc děkuji za radu.

Skalovi.pisek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (336) - 161.138 (?), 13.4.2009 20:04

Buďte trpělivá. Celer vzchází velice dlouho. Ten, který jste si koupila byl možná pěstován už od ledna. Pokud se vám podaří vypěstovat sazeničky, nespěchejte s výsadbou. Nesmí nachladnout, šel by rovnou do květu. I z pozdější výsadby se dočkáte mnohé sklizně.

host - 40.188 (?), 15.4.2009 10:12

Moc děkuji-takže celer trvá taaak dlouho-říkáte ten co jsem měla loni byl asi napěstěn od ledna-to je 5měsíců než vzejde:(tak to ho tedy budu sázet až po prázdninách?:((takže příští rok musím celer napěstovat již po Vánocích... chjooo jsem se zase něco naučila-dala jsem ho do kelímkůstejně jako římský salát a ten jedeeeee i melouny, okurky,rajčata a ten nic.Škoda jsem se na něj těšila...

host - 40.188 (?), 9.6.2009 11:43

Zdravím opět po nějaké době-můj celer za oknem je tak 7cm, ale nevím ted co stím-jsou to mooooc tenounké nožky-jak je udělat silnější, stejně jako prodávají již napěstěné malé co se sází, ale již se silnější nožkou.Nevím zda je přesadit a celou nožku zahrabat třeba jako rajčata?děkuji

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6677) - 70.100 (?), 9.6.2009 12:03

Jestli je to opravdu listový celer, tak můžete. A vytáhlé sazenice znamenají málo světla. Obecně veškerá zelenina snáší plné slunce, takže čím více sluníčka, tím líp.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz