Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tam jsou dvě roviny té otázky.  Pokud jde o ovlivnění chuti - listy roztrhávat nabádají italy style kuchaři - jinak zhořkne. Myslím, že jde o mýtus a rozdíl v chuti by možná poznal jen vyjímečný rypák. Ostatně když připravuju náplň na bruschetu, nevím, jak bych to množství nadrobno trhal. Pokud jde o způsob sklizně - nad děložními lístky, myslím, že jinak se to ani sklidit nedá, pod nimi i kus nad nimi je jen tuhá ťopka bez listů, k ničemu se nedá použít. Stejně ta rostlina asi nemá šanci nějak znovu vyrazit, trvá to pomalu a spíš se sní, nebo zajde.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika