Hnojivo pro tuje

host - 10.34 (?)
10.5.2006 8:18
Dobrý den. To hnojivo se jmenuje Silvamix a má několik typů. Je to skutečně výborné hnojivo, které vymýšleli velmi fundovaní lidé. Toto hnojivo jste ale měla dát pod rostlinu při vysazování, podle velikosti rostliny jednu až několik tablet. Na Vámi uváděnou výšku bych volil 3 tablety, které vydrží zásobovat rostlinu živinami až dva roky. V současné době udělejte vedle zasazených rostlin díru do půdy sázecí lopatkou a tabletu do ní vložte. Zahrnout zemí a je vymalováno! Zakoupíte v každém dobře vedeném obchodě. Hodně úspěchů přeje Stanislaw:-)
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 255.233 (?), 10.5.2006 7:54, zobrazeno: 15004x

Dobry den.

Slysela jsem o hnojivu v tabletach podporujici rust tuji. Bohuzel si ale spravne nepamatuji jeho nazev - Silvera nebo Silvara..? Muzete mi prosim poradit, pokud ho znate, zda je opravdu vhodne, jak se pouziva a kde bych ho sehnala.  Mam asi 20dnu zasazene tuje smaragd, cca 120cm vysoke, stanoviste i puda vyhovuje. Predem dekuji a preji pekny den. MJ  martina.johnova@centrum.cz

host - 10.34 (?), 10.5.2006 8:18
Dobrý den. To hnojivo se jmenuje Silvamix a má několik typů. Je to skutečně výborné hnojivo, které vymýšleli velmi fundovaní lidé. Toto hnojivo jste ale měla dát pod rostlinu při vysazování, podle velikosti rostliny jednu až několik tablet. Na Vámi uváděnou výšku bych volil 3 tablety, které vydrží zásobovat rostlinu živinami až dva roky. V současné době udělejte vedle zasazených rostlin díru do půdy sázecí lopatkou a tabletu do ní vložte. Zahrnout zemí a je vymalováno! Zakoupíte v každém dobře vedeném obchodě. Hodně úspěchů přeje Stanislaw:-)

host - 255.233 (?), 10.5.2006 8:35
Pane Stanislawe, velice dekuji za rychlou a skvelou odpoved. Hned odpoledne jedu do obchodu. MJ

host - 80.104 (?), 10.5.2006 8:50
Absolutní souhlas, jenom upřesnění - ty tři tablety nepříjdou na jedno místo, ale stejnoměrně rozmístit po obvodu stromku. Ať Vám to roste!

host - 67.16 (?), 13.7.2006 8:20
Také moc děkuji za radu.Letos jsme založili živý plot z 25 zeravů - Smaragd o výšce 30 cm.Moc bych si přála, aby vypadaly zdravě .Zatím mám jen sypké hnojivo na thuje, které jsem dávala do půdy při sázení a pak trochu nahoru na zeminu, než jsem položila tkaninu a mulčovačku.Tablety koupím.Mohlo by to být dobré ....

host - 249.119 (?), 28.7.2006 10:53

Krásný den všem vím, že je porřeba hodně zalévat v těchto dnech.Představte si, že jsem slyšela názor thuje pocukrovat a odskoušela jsem to myslím si ,že to má něco do sebe nějak rychleji rostou.

host - 195.212 (?), 31.7.2006 13:36

Jen se chci zeptat jak to myslíte pocukrovat?To jako krystalem a posypat to kolem stromku?Mám taky živý plot z tuji tak to ráda vyzkouším.

Díky a přeji hezky den.Lidka

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025