Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏
|
|
|
|
 |
 |
|
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1817) - 165.146 (?) 8.2.2025 15:49
Jedna věc je jistá.Jisté skupině velice vadí pokud pan Korzár představuje novinky a vůbec dění na zahraniční ovocnářské scéně. Proč jim tak vadí informace a vždy příjde hulvátský příspěvek. V tomto případě okamžité zesměšňování p.Korzára také na zahrada.online.Náhoda? Ne. Úmysl. Pak se diví když jim někdo oplatí stejnou mincí a hrají si na ublížené a přesvědčují všechny o své falešné slušnosti.
Zahradě zdar a škůdcům ovocnařiny zmar - Mičurin II (470 m)
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
hugovotr - Zlatý Zahrádkář (666) - 42.63 (?), 8.2.2025 18:22
Nikdo si nehraje na ublíženého a nepotřebuji nikoho přesvědčovat o své slušnosti. Nikoho jsem narozdíl od kamaráda Korzára neurážel, jen jsem v legraci nadhodil, že první novou odrůdu sežene Korzár, protože je znám právě tím, že má hromadu kontaktů v zahraničí, sleduje a zkouší novinky a většinou je sežene mezi prvními. Pokud to není pravda nebo se ho dotkla podle mě nevinná hra s jeho příjmením a nickem, jsem ochoten se omluvit.
Mně představování novinek apriori nevadí, ale není třeba pro každý štěk vytvářet nové vlákno, kde nakonec není krom pár fotek žádná reakce a diskuze. Kolikrát i k odrůdě, která už tu má vláken několik.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6704) - 9.142 (?), 8.2.2025 18:42
Jak to vidím. Není tu důsledně určené, že se musí psát jen o starých nebo jen o nových odrůdách a už vůbec ne zda jabka či švestky. Je to otevřené fórum, někdy až moc. Ono to bývá tak, že po zapojení do diskuse, unesen nesnesitelnou lehkostí publikování, to sem autor pere, jak jsme říkali na dílně, bez mejdla. Ale obvykle ho to po určitém čase přestane bavit. Jako jistý kečupář, který po začátku členství sem psal denně několikrát kam kterou rostlinku kdy přenesl, v jakém čase a teplotě, jak se jmenuje a co zrovna dělá. To rajče tedy. Postupně se to uklidnilo a teď už je to vcelku v poho. A ten spam s novými odrůdami je holt zlo, na které je třeba nereagovat. Mně zcela určitě nezajímá, jak vypadá odrůda jabka, kterou včera odpoledne vyšlechtili v Austrálii. Jiný se do ní bláznivě zamiluje a nešetře zlatem vsedne na airbus, přelstí letištní fytokontroly a porušíc všechny karanténní předpisy si to přiveze. Načež zjistí, že si přivez vcelku obyčejný jabko. Ale i cesta někdy bývá cíl.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Milan HP - Diamantový Zahrádkář (3288) - 208.138 (?), 8.2.2025 21:22
Pépé, kečupy jsem nikdy nedělal, to je sprostá pomluva!
Ale mám pro vás příjemnou zprávu: Amy od Sema, balení 1/2023 mi krásně klíčí. Po těch nepovedených letech je to radost. Už jste je vysel?
Milan HP
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 227.199 (?), 8.2.2025 19:23
Myslim že tu aj tam nie sme až tak rozdielni, máme spoločné záujmy v záhrade, pre mňa je každý záhradkár prínosom a každého si vážim..Múdre je staré veci hodiť za hlavu, povzniesť sa nad seba samého a niekedy možno trochu prižmúriť jedno oko..či už tu alebo na záhradeonline hľadať viacej spoločnú reč - obojstranne..obnoviť priateľske vzťahy by prinieslo veľký úžitok všetkým..bol by to krok vpred
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |