Jistě jste zaznamenali, že pan Miloš Vysloužil zde několikráte zmiňoval odrůdu Redcroft. Mám několik otázek. A to, jestli se jedná se o polskou odrůdu? Vznikla tato odrůda křížením odrůd Red Delicious x Bancroft, nebo Golden Delicious x Bancroft, anebo neznámý hybrid x Bancroft? Zajímalo by mě také, co by pan Vysloužil řekl ke kvalitě právě Bamcroftu (Forest x Mac Intosh), Macounu (Mac Intosh x Jersey Black), proč zavrhl populárnější Spencer (Mac Intosh x Golden Delicious) a místo něj dal přednost Cortlandu (Ben Davis x Mac Intosh). Pokud ještě zkoušel nějaké méně známější křížence Mac Intoshe, tak jaké s nimi měl výsledky. Co se týče chuti Redcroftu, tak bych řekl, že je podobně chutný, jako například Vysočina (HL 75-26-8 x Mac Intosh), to znamená ne tak silně aromatická mac intoshová příchuť, jako je tomu například i u Spartana (Mac Intosh x Newtown). Tato příchuť není okamžitě patrná, nýbrž je jakoby v pozadí, jinak rozložená a s jiným chuťovým odstínem. Celkově působí velmi příjemným, svěžím dojmem a jako dobrá alternativa k původní odrůdě.