Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

moc děkuji za Vaší reakci.

Sbírku odrůd mě baví dělat, koneckonců, rád chodím po děčínsku a všímám si různých starých stromů, ze kterých se mi podařilo nějaké již naroubovat na vyklíčené semenáčky (konkrétně ono Punčové, ale třeba i Řehtáč, ostatní se mi nepodařilo identifikovat). Tento sad ovšem spíš uvažuji jako volně přístupný, s co možná nejvíce krajovými odrůdami.

Nejsem žádný odpůrce nových odrůd, ani příznivec odrůd starých. Rozhodně se novým obdůdám nebráním. Jen je mi sympatická myšlenkaco co možná největší uchování starých mísních odrůd, ačkoliv jsem si jist, že jsou v dnešní době možná překonány odrůdami novými. 

Abych se vrátil k Vaší první větě, je to vlastně kombinace obojího. Ambicí je mít tam co možná nejvíce krajových odrůd. Neplánuji sad zakládat za účelem prodeje jablek ke konzumu (na to ani nebude dostateně velký a spousta dalších faktorů), ale když už člověk věnuje práci do sadby ovocnéo stromu, rád by aspon část ovoce využil minimálně k tomu moštu (a tím nemyslím, že mošt je nějaký podřadný produkt z ovoce).

Každopádně ještě jednou díky za Vaší reakci.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika