Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč jste se ptal na můj názor?Přece je dle vaší propagandistické skupiny vše jasné.Jsem prostě ve vašem zvrácené filozofii lhář a provokatér.Chápu, že vám pravda nevoní.Kážete vodu a sami pijete víno..Nikdo tady neřeší Vaši skladbu odrůd.Jde o všeobecnou informovanost veřejnosti.Když je tak všechno v pořádku prosím vypíchněte ze Zahrádkáře za posledních 10 let profesionální informace o klasických odrůdách jako Gala, Melrose, Akane, Fuji, Jonagold a dalších.Nenajdete.Pokud se mají odrůdy dostat do povědomí lidí musí se o nich psát.A to se neděje.Do úrovně osobních výpadů to tady hrotíte jenom vy.Pokud chcete nápovědu, zabruste do roku 2006 či 2007 jak tato neuvěřitelná manipulace začala.Dovíte se tam pěkné rozbory včetně odrůdy Melrose kterou zde mapujete od výsadby.Budete se divit co se tam o ní píše.

Odrůdy co tu uvádíte jsem samozřejmě prezentoval.A jaké byly ohlasy samozvaných odborníků.Akane - zdrobňuje, jako podzimní odrůda má krátkou skladovatelnost.To je fakt argumen pro raně podzimní odrůdu.Mollies Delicious který sklízím běžně 10.září prý panu MV nedozráva a další kydy a následuje příval střížovických odrůd bez vady které je převálcují a nejmenuji další výpotky manipulací na úkor klasických odrůd.Většinou jenom účelové výmysly.A Vy mě tady chcete kárat, že se ohrazuji proti tomuto moru ovocnářství?

A vám, co mě každý rok bombardujete o rouby vzkazuji po vzoru pana MV.Už ani proutek.Pokud se nedokážete postavit za odrůdy které jste si vysnili nezasloužíte si je.Stálo mě to hodně času, úsilí a nemalých prostředků.Náhražky jsou již připraveny.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika