Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže podtrženo, sečteno - vyhnout se všemu a radši neroubovat. 
Není to o značce nože, nýbrž o rukách, a taky o správném nabroušení. Kdo brousit moc neumí (jako já), ocení ulamovací nůž. Kdo brousit umí, roubuje bez problémů i ulomených kuchyňákem.
   Co se týče žabky - souhlasím s názorem, že pro amatéra je zbytečná. Začišťování řezů není u moderních pilek třeba.
   Je úplně jedno, koupíte-li si Felco, Wenger, Viktorinox, KDS či Fiskars. Čepele jsou natolik totožné, že se nejspíš vyrábějí na jednom místě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika