Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Prověrka kvality uskladněných jablek v listopadu viz. foto z leva do prava- Jarka, Spencer, Orion, Jantar, Kanzi a Jonathan.Všechny již k jídlu.O Jarušce jsem psal jinde.Spencer-vysoká kvalita jak chuti tak dužniny, vizuálně nejhezčí.Orion - výborný, konzumní zralost dle vybarvení ač letos vizuálně nepřitažlivý.Jantar - velmi dobrý.Jonathan-tradičně vysoká kvalita chuti.Letos trochu méně šťavnatý, uskladnění při +16*C což je nevhodné.Kanzi-excelentní ve všech směrech, jak chuťově, kvalitou dužniny a neuvěřitelnou šťavnatostí.Při zakousnutí nastává v ústech axploze šťavnatosti, jen to šumí.

Vzhledem k atipickému roku pro uskladnění, kdy teplota v půli listopadu se u mě pohybovala ještě kolem 10*C je i konzumní zralost uspíšena a některým odrůdám to nesvědčilo.Musím se brzy podívat na Red Jonaprince.Braeburn, Melrose, Fuji Raku Raku, Pink Lady a již koštovaný Beni Shogun mají zatí čas.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika