Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Díky za informace, pane Hlavatý. Ono asi záleží na tom, jak se kde změnila průměrná roční teplota od doby uvedení této odrůdy a také na tom, jak který autor opisoval údaje od kterého dřívějšího autora. Ať už je to „říjen až prosinec i déle“ nebo „listopad až březen“, jsou to vždy nejméně 3 měsíce – a to krátká skladovatelnost rozhodně není. Možná že to Miloš myslel tak, že skladovatelnost je krátká, protože G.Š. na skládce hodně hnije. Jsem si vědomý jeho náchylnosti na moniliózu, která je příčinou hnití. Přesto zariskuji a zkusím to. Povzbuzuje mne doporučení téměř všech autorů na pěstování G.Š. v extenzivních podmínkách, na semenných podnožích a v klasických vyšších tvarech, protože to je přesně můj případ.
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života“,  řekl prý Erich Maria Remarque.  To docela vystihuje moji touhu po G.Š.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika