Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jejda, to je otázek. Ty jabloně jsou tři (k tomu ještě čtyři další stromy) nasázené so sponu, ale vše jen  3 - 4 m od sebe.  Jsou moc blízko u sebe. Koruny se zaplétají do sebe, nedá se mezi nimi normálně projít. Jabloně jsou zdravé, pěkné, vše se dobře hojilo a výhonů kolem ran roste právě strašně moc a všechny přímo nahoru.  Zahradu jsme koupili 2015, takže jablka měly jen 1x a na všech třech jabloních vypadaly dobře. Péče o zahradu dopadla na mě, takže se snažím ty stromy nechat zmenšit, abych dosáhla ze židle max. z dvojáku. Ale když jsem to takhle jako úplný laik řekla prvnímu pánovi, ušmikl terminál a celkově jim nechal snad jen kosterní větve (to pak byla úplná hrůza jak to zahoustlo, stromy vypadaly hůř než před řezáním). Tento druhý pán se mi jeví schopnější, nestojí na zemi s nůžkami, má pilku a leze ve stromě a říkal že zmenšit strom je na několik let.  A neuřízl co jsem chtěla smiley. Akorát teda neřeže za mízy.

Vyloženě zahradník to není, udělal si před lety nějaké kurzy na univerzitě.

Jinak stromy hnojit mě nenapadlo. Kromě řezání, vylamování vlků, protrhávání jablek, tak je manžel občas ve vedrech zalévá. A vytrhávám kolem nich plevel.

Prostě zadání je, ty stromy držet menší a aby koruny nebyly tak moc husté. Ale právě to se mi nedaří, přes koruny absolutně není vidět.

A to ještě není všechno - až se vybabrám z jabloní, tak tu začnu shánět rady ohledně zmenšování rynglí...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika