Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
234.48: Kompóty robíme z Boscovej, tá sa na to ideálne hodí. Zatiaľ mám len veľmi mladé 2 stromy Nojabrskej, takže úroda nebola nejaká obrovská a plody sú určené len na konzumáciu. O tej hrdzi som Vám už písal - u mňa sa nevyskytuje. Chrastavitosť na hruškách tiež nemávam, takže odolnosť Nojabrskej neviem posúdiť. Tej druhej otázke celkom nerozumiem, zrejme máte na mysli hnednutie dužiny po rozkrojení. Tak to som si nevšimol že by tmavla, ale verte - Nojabrskaja je taká chutná, že by zhnednúť ani nemala kedy. Keď sme už pri tom hnednutí dužiny (po zahryznutí či rozkrojení) - tento údaj sa často uvádza pri jablkách v pomológiách. Pre mňa je to údaj ktorý ma nezaujíma, možno je to dôležité pri tvorbe nejakých ovocných mís alebo kompótov - z estetického hľadiska. Ešte k tej Nojabrskej - plody sú možno pekné, ale zatiaľ zbytočne veľké (okolo 400g), dúfam že s rastom stromu (ten je na duli Adams) sa budú zmenšovať. IH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika