Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím tě Ondro.

Víš musel jsem se na nějakou dobu omlčet, nebo jsem řešil rodinnou krizi a jednu dobu se mi začalo i jevit, že si někteří mně vybraly za svůj terč a to i v pravopisných mouchách. Tak jsem se na nějakou dobu stáhl a odmlčel. Začal jsem se ozývat opět na apel mých fanoušků, kteří se ke mně hlásili a i těch co si mně zvou na údržbu stromů. A to musím říci, že se mi chce i kolikrát brečet k jakým zuboženým a zmrzačeným stromům jsem pozván a jak špatně někteří chápou internetové rady. Také mi dává hodně chuti do údržby stromů spokojenost klientů a i " ovocných " pacientů jak po roce jsou strom i pěstitel spokojeni a dosahuje se nápravy v pěstitelských chybách a radikálního zlepšení kondice stromu a to i vykotlaných a nebo silně rakovitých. A věř mi, že není žádný rozdíl u našich zahradkářů a nebo polských. Tam se mi to jeví, že jsou na tom se znalostmi o hodně hůře. Postřehl jsem, že Radim vydal novou brožuru o ovocných stromech v krajině a poznal jsem tam i částečný opis z publikace p. Vaňka co se týká álejí.

Jak se máš ty? Je to smutné, že zrovna u Vás v obci se objevilo nové ohnisko ptačí chřipky. Ale musím říci, že to jak se veterina chová ke zvířatům tak to je na zavření pro týrání zvířat a to nemluvím o té komedii co kolem toho s hasiči předvádí a co si za to ještě budou účtovat. To nechci ani domyslet to směšné odškodnění za kus a jak si letos prodejci hezky vyšroubují ceny za drůbež.  No bude ještě kolem toho hodně dusna.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika