Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně tak, jak napsal pan Vysloužil. U mne se Rubinola neslavně uvedla poprvé v roce 2013 velmi drobnými plody, s červeným žíháním na oranžovém podkladu. Další roky to nebylo o mnoho lepší, takže jsem si nebyl jistý, co jsem vlastně narouboval a byl jsem naštvaný, že jsem naletěl kamarádovi, který mi přinesl roub. Letos se však Rubinola předvedla v plné parádě a momentálně válcuje svojí chutí a jemnou, přitom však pevnou dužinou, jak svého otce Rubína, tak Merkura.

Stopečná jamka se rzivou slupkou je rizikovým místem Rubinoly. Bojujte za čistotu ovzduší v okolí vaší zahrady smiley a v době sucha zavlažujte, aby jste předešel praskání slupky kolem rzivé stopečné jamky po vydatných srážkách. Nebo nemusíte dělat vůbec nic, protože stávající problémy se vyřeší samy poté, co si starší stromky zajistí rovnoměrný přísun vláhy do plodú svojí, po několika rocích zesílenou kořenovou soustavou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika