Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...dříve se popisy odrůd opakovaly, ale dnes je situace možná ještě horší. Informace o jednotlivých kultivarech jsou doslova na pár řádků, s použitím vágních termínů,...

Je to tak. Popis odrůdy v pomologii je často na celou stránku, ale hodně prostoru zabere popis tvaru květních plátků, zubatost listů, barva výhonů, počet lenticel, základní barva, kterou nakonec plod nemá a další, pro pěstitele naprosto "nezbytné" informace. Na obhajobu autorů třeba říci, že poptávka je po literatuře co nejčerstvější. A tak se píší údaje na základě minimálních zklušeností nebo vůbec žádných (a tak se opíšou).
    Co se týče druhého odstavce pana Daníka, to je problém. Kam dokáže sklouznout diskuze na jakékoli nevinné téma, o tom se můžeme přesvědčit v komentářích na mnoha zpravodajských servrech. V tom já správci vůbec nezávidím, není jeho prvotním cílem bránit někomu ve vyjádření. Když ale smaže nějaký sprostý příspěvek, nemůže tam nechat jiný, který na něj reaguje, diskuze by ztratila smysl.
    Každopádně, že jsou lidé, kteří upřímně nenávidí druhé za to, že vypěstují hezčí jablko, z toho jsem teda smutný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika