Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, děkuji za odpověď. Broskve taky probírám dříve, než je propad, aby mi nebylo tolik líto těch větších plůdků. Nechám jich víc, a sem tam ještě nějaký časem utrhnu. Na jádrovinách jsem před propadem probral jenom spodní a slabé větve, které měly hrozny plodů. Včera jsem dotrhal průsvitné letní, tam se to vyvíjí jaksi rychleji, než u ostatních. Propadu jsem si všiml asi včera, už u nás začal. Jak to trochu propadá, tak se pustím i do dalších stromů. Před propadem je to přílišná námaha u větších stromů.

P.S. Trochu jsem hledal, a myslím na zahradkari.cz jsem našel informaci, že doporučená probírka je 14 dní po přirozeném propadu. To si však odporuje s tou informací, se kterou jsem vznášel první dotaz. (doporučená probírka ještě před propadem) No kdo se z toho má teď vyznat? Alespoň jsem klidnější, když to nestihnu všechno naráz, a mám na to spoustu času. Ale těch 14 dní se mi zdá moc, možná jako poslední termín pro ovlivnění násady na další sezónu. Tou dobou už jsou ty plody veliké.

P.P.S. Opět, jako každý rok, mi bylo vynadáno, že "na tom stromě zas nic nezůstalo". Další výroky radši zveřejňovat nebudu :)

Dave

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika