Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Omlouvám se za nepřesnost (promiňte moji jen načtenou terminologii)

U ZR jde bezpečně o odkopky - resp. kořenové výmladky. Jsou pouze pod ZR a při vykopání jdou i s kusem stareho kořene. ZR je kupovaná, takže asi jde opravdu o myrobalán. Do dneška jsem si myslel, že jde o podnož ZR (u bratra je alej švestek na myrobalánech a ty výmladky nebo co jsou úplně jiného charakteru - listím počínaje, růstem kmene a plody konče). Tady jde o výmladky s listy (téměř - ještě se znovu bedlivě podívám) stejnými jako stará ZR a hlavně rovně do vrchu s minimem větvení, i kůra je podobná vlkům v kruně ZR a nikoliv jako u myrobalánu. Ale asi to bude, jak říkáte, myrobalán je u kupovaných slivoní pravděpodobný.

U Wang. jde (na 90%) o semenáče, něco je pod stromem, většina do 7-8 metrů úplně mimo a ve směru, kde se chodí - to vypadá, že je to z pecek (není tam žádný pečlivý pěstitel sbírající spadané plody, ale děti, které utrhnou, snědí a pecku zahodí). Nezkoušel jsem to zatím vykopat, myslel jsem že nejdříve naroubuju.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika