Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za návod na míchání, na druhý postřik ho využiji.

První postřik Baycorem jsem dala dnes. Sice je ještě pořád trochu brzy, bílých poupat je ještě hodně málo, většinou jsou růžové, některé ještě zelené. Jenže dnes byly ideální podmínky na postřik, nefoukalo, zítra už se má trochu rozfoukat a pak ještě víc, tak jsem se bála, abych nakonec správný termín neprošvihla. Je hodně sucho a teplo, kdo ví, jestli už se rez nešíří.

Sylit používat nebudu, tím jsem stříkala před měsícem broskvoně proti kadeřavosti (samotným). Chtěla jsem míchat Baycor + Sercadis (letos ho ještě nemám, tak až příští rok), a Score + Dithane, to je doufám OK.
Vím že u Sercadisu je ta rakovina uváděna také, ale má narozdíl od strobulirinů dobře fungovat na strupovitost a padlí, aspoň výrobce ho hodně chválí, tak chci vyzkoušet. Tvrdí, že funguje i na rez, tak uvidíme

Ještě mám dotaz ke smáčedlu, leckdo ho doporučuje, ale není mi moc jasné to dávkování na plochu, čekala bych klasicky na litr vody (postřiku). Kolik ho mám tedy přidat, je to u všech postřiků stejně, nebo záleží i na látce postřiku? A kdy ho přimíchat, na začátku před postřiky, nebo až po nich?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika