Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kyselinu citronovou do kvasu samozřejmě přidat můžete, ale postupně se odbourává, proto je lepší použít kyselinu sírovou. U hrušek bych pH snížil asi na cca 3 plus je třeba přidat výživa, protože hrušky moc potravy pro kvasinky nemají. Potom již neusíte mít takový strach, že kvas zoctovatí. Můj dědeček doporučoval do kvasu zhrušek přidat kybl jablek. Dodal tím kvasu kyselost a kvas se mu nikdy nezvrhl. Ale už to pak nebyla 100 procentní hruškovice. Já tedy přidávám kyselinu sírovou a problémy jsem zatím taky neměl.

J.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika