Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moc děkuji za info. Vůbec mě netěší, že výsadba hrušně je taková sázka do loterie. Já už jsem se rozhodla pro podnož S1 a objednala jí. Budu holt průkopníkem této podnože. Tak uvidíme, co mi dorazí a jak to poroste. Ono je už jenom to zahradnictví sázka do loterie, taky mi může přijít jabloň. A nejsem si jistá, zda to v době vegetačního klidu jenom podle kůry poznám. Ale nemám se bát riskovat, tak jsem zariskovala.

Stejně jste mi ale s tou BA-29 zviklal. Tu mají k sehnání i tady, ale letos už nebude, když jsem se před týdnem informovala o podnoži, tak měly už poslední kus. Pokud bude na jaře, tak jí koupím a vysadím někde poblíž. Obě se pak pokusím naroubovat. No a za 2-3 roky uvidím jak která bude prospívat. Pokud poroste i S1, tak jí nechám a druhou zlikviduji, pokud poroste jenom BA-29, tak zlikviduji tu S1 a přesadím na její místo BA-29. Kdoule koření mělce, tak snad případné přesazení přežije a nepřijdu o obě. Pokud nebude prospívat ani jedna, tak mám asi smůlu. Je to sice trochu barbarství, ale pokud má tolik lidí s pěstováním hrušní špatné zkušenosti, a s podnoží S1 nemá zřejmě zkušenosti nikdo, tak to bude menší risk. Snad mě zde za tuhle myšlenku "neukamenují" (obrazně řečeno).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika