Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji, že jste se ozval. Mohu se zeptat, kde vlastně máte zahradu (poloha, nadmořská výška)?

Hrušeň bych chtěla nějakou střední velikosti, ne moc bujnou a s brzkou plodností. To jsem myslela, že bude právě splňovat Konference na semenáči Kavkazké a bujnější Clappovou naroubovat dolní patro, kde by bujnější růst tolik nevadil + přidat nějakou zimní odrůdu. Chtěla bych hlavně, aby moc bujně nerostla ve větší výšce, kdo to pak má nahoře sklízet, prořezávat, ošetřovat... Pokud ale bude přeplozovat na úkor naroubovaných odrůd, tak to taky není dobré. Existuje nějaká sehnatelná slaběji rostoucí hrušeň do mých podmínek (na semenáči), která by to nedělala? Možná ještě lépe nějaká zimní. Napadla mě ještě Amfora, tu jste také chválil a měla by růst slaběji. Pokud bych spodní patra přeroubovala bujně rostoucí Clappovo a Hardyho, měly by taky hrušky, nebo by je měla hlavně slaběji rostoucí Amfora, jako v případě Konference?

Taky se mi konečně podařilo najít jedno zahradnictví, které nabízí Hardyho na kdouli, takže druhá možnost je risknout tu kdouli, přiroubovat Clappovo a nahoru třeba zimní Eriku, ty by měly mít všechny podobný bujný růst. Myslíte že je to lepší varianta?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika