Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co takhle SIXOVA máslovka, máte ji, znáte ji? Vypěstoval ji ovocnář Courtray v polovině 19. století v Belgii. Plod je velký, baňatě zhranatělý, světle zelený, četné plody jsou podobné Lectierově. Slupka je jemná, lesklá, bělavě modrozelená, s jemnými hnědými tečkami. Stopka je dlouhá, tmavě hnědá, z plodu povytažená. Dužnina bílá, pod slupkou nazelenalá, jemná, rozplývavá, šťavnatá. Chuť navinule sladká, mírně kořenitá, velmi dobrá. Sklízí se v polovině řijna. Konzumně dozrává v listopadu až v lednu, někdy až do února. Jakostní plody má pouze ve vhodných podmínkách. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika