Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nu, ono je otázkou, jestli je špatně vytištěná etiketa skutečně banalitou, nad kterou stačí mávnout rukou, vždyť lidé jsou omylní a nejspíš to nebyl zlý úmysl.. Dokonce si nyní říkám, jestli by nebylo lepší, kdyby producent sadby záměrně uváděl nesprávný údaj. Aspoň bychom mohli soudit, že své práci rozumí, má zájem na odbytu svých výpěstků a jenom používá trochu nečisté praktiky. Cožpak reklamy, katalogy a etiíkety na zboží mluví všude pravdu? Pokud se však pouze mýlí školkaři, či tiskárna, je to známka, že ve firmě mají "nevěstinec" a nepochybně selhává kontrola kvality. Ono totiž údaj o samosprašnosti hrušně si umí napravit každý, kdo problematice jen trochu rozumí. Ale kde máte jistotu, že stejně pravdivý údaj není i v názvu odrůdy? To poznáme až po letech a ještě to nepozná každý. Bude nám útěchou, že nešlo o zlý úmysl?
    Od Juralu jsem si koupi stromek pouze jedenkrát před lety. Šlo tehdy o novinku - asijskou hrušeň Kumoi. Jaké bylo mé překvapení, když po rozbalení sáčku a vysypání pilin jsem zjistil, že stromek vůbec nemá kořeny! Naštěstí se daly letorosty použít aspoň jako rouby. Možná jsem vůči firmě předpojatý, ale od té doby mi stromky v sáčcích nesmí přes práh.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika