Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Předpokládám, že sázíte sazenice, které mají kořeny úměrné zelené části rostliny. Potom je potřeba, aby rostlina co nejvíce zesíůila a k tomu potřebuje ten dusík (asimilace). I starší rostliny ho potřebují, jak píši větší rostlina, větší naděje na úrodu. Později se dusík nedává, protože při bujném růstu se zvyšuje riziko vymrzání rostlin v zimě. Tohoto využívá firma, která vyrábí Kristalon, dělá stále nové druhy, píše u nich třeba na květ a plod nebo na podzim atd. a vytváří tak dojem, že bez tohoto hnojiva nelze plody vypěstovat. Přitom základ je stále stejný- NPK jen se poměry liší. Nerad bych, aby vznikl dojem, že mám něco proti Kristalonu, ale pohnojit větší zahradu Kristalonem opravdu něco stojí.

S tím testem to byla jen taková řečnická otázka. Asi těžko někdo z nás takový test je schopen udělat. Nemáme pro to ani podmínky ani čas se tím zabývat. A tak nám nezbývá věřit tomu co se píše v knihách a doufat nebo snad spíše věřit, že naše zemina je takovou tou průměrnou a hnojit tak jak se tam píše.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika