Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak na to já už ve svém věku nemám. Proto se uchýlím k tomu hnojení do děr v trávníku. Ono ani to udělání děr do trávníku není pro mne jednoduché. Dnes jsem s tím hnojením začal u Crest Haven. Udělal jsem 8 děr po obvodu koruny (každá díra cca 5 minut- zarážel jsem trubku 6/4 " do hloubky 30 cm). Předtím jsem si rozpustil v každé ze dvou PET lahví 4 dkg ledku vápenatého. Jedna láhev mně stačila na čtyři díry (v jední díře 1 dkg ledku. Po chvilce jsem stromek ještě zalil (destilitrová konev mně stačila na všechny díry).  Dal jsem si ještě do PET lahví rozupustit superfosfát (jen 2 dkg do jední lahve) a počítám s tím, že v pondělí do děr naliju superfosfát a také síran draselný včetně další zálivky (10 l vody).  V úterý bych chtěl udělat Favoritu Moretini a dokonce týdne ještě dvě meruňky Harlayne a Velkopavlovickou, ostatní stromy až po dovolené. Pochopitelně by bylo dobré u větších stromů udělat děr více, ale na to nemám sílu a tak budu muset počkat, až se mně někdo nabídne.

           Vladimír

PS.: Opravdu si nedovedu představi, že bych nyní začal obdělávat další plochu zahrady. Byl jsem rád, že se mně po dlouhé době podařilo zatravnit tu plochu vice jak 1000 m2 kde jsou stromy (dříve tam bylo 400 keřů rybízu). Těch zbylých cca 300 m2 mně na rytí úplně stačí. Nejsem magor.smiley

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika