Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nasel jsem popis Kristalonu. Nezda se mi na tom vice veci - pokud je uvadeno min. 200 litru - jedna se zrejme o davku na 1 hektar tj. min. 2 litry na 10 m2. Proc ne, ale tom pripade byva zvykem uvadet mnozstvi ucinne latky v kg ci litrech resp. gramech nebo ml na danou plochu a nikoliv procentualni roztok. Dale se mi nezda, ze davka je pro vsechny Kristalony stejna (u Wuxalu je ruzna u ruznych plodin) a neni uveden interval aplikace (napr. 1x tydne apod.)  

Pouzivam (dle navodu) Wuxal a tam je koncentrace cca 10x nizsi (napr. jahody - 1x tydne 10-20ml/10litru/100m2). I ve vyse uvedenem navodu jsou pak dale uvadeny hodnoty cca 0.1 % (1 gram na 1 litr). Kazdopadne by to chtelo pro Kristalon originalni navod v anglictine, 1.5% roztok NPK hnojiva s obsahem 10 a ci dokonce vice procent NPK bych tedy na list urcite opakovane nedaval (jednorazove Mg, K ci Fe je neco jineho.) J.R.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika