Jaké Kiwi vybrat?

host - 154.222 (?)
15.5.2022 19:26

Zdravím, plánuji letos výsadbu asi 2-3 samic a samce A.arguty (už mám vysazeno Issai, ale ještě neplodilo). Uvažuju o Scarlet September, VitiKiwi, Lucy, Ananasnaya, Kens Red..kdo je máte, které byste doporučili? Klidně i jinou odrůdu, aby byla chutná a výnosná, moc děkuji

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 12.113 (?), 5.1.2024 19:43

Aktinidie druh kolomikta kvete v květnu, kdežto druh arguta kvete v červnu.Každý z těchto dvou druhů-samice potřebuje samce téhož druhu, kromě samosprašných.Samosprašnými jsem se nestihl zabývat, ale i kolomikta má samosprašné odrůdy.Na výstavě jsem párek kolomikt prodal jednomu pánovi.Za dva roky mne na výstavě vyhledal a tvrdil, že mu samec uhynul a samice plodí sama.Totéž tvrdil jeden zahradník v Lipníku. I ruské obchody prodávají samosprašné kolomikty i arguty.
U nás je zřejmě nejlepší samosprašná arguta odrůda weiki.       Občas vidím, že někdo má argutu weiki.samec.Weiki dělali v německu, tam to znají.

minikiwi kolomikta
minikiwi kolomikta

host - 154.222 (?), 15.5.2022 19:26

Zdravím, plánuji letos výsadbu asi 2-3 samic a samce A.arguty (už mám vysazeno Issai, ale ještě neplodilo). Uvažuju o Scarlet September, VitiKiwi, Lucy, Ananasnaya, Kens Red..kdo je máte, které byste doporučili? Klidně i jinou odrůdu, aby byla chutná a výnosná, moc děkuji

host - 208.9 (?), 24.5.2022 17:03

My máme Ananasnaya, letos poprvé kvete, tak případně poreferuji na podzim, paní od které jí mám si ji ale moc chválí

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě13:51
Pila8:28
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz