Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

u prodejců se občas objevuje dřín japonský (nebo taky svída japonská či dřínovka japonská) a bývá tam psáno, že má jedlé plody podobné liči. Na diskuzích pak někdo chuť chválí, jiní píšou, že se to jíst nedá. Tipla bych si, že budou dost rozdíly v jednotlivých odrůdách.

Mohu se zeptat, kdo má zkušenost s jednotlivými odrůdami a poradil by, který cornus kousa koupit, aby se to dalo aspoň trochu jíst a pochutnat si. 

Předem velmi děkuji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika