Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
            
host - 12.120 (?) 
26.6.2016 11:42

ještě další fotka


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
               
Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 208.253 (?), 27.6.2016 0:45

Vidím to na tu vápenku, ale divné je, že pařátky má zcela suché, ani náznak oleje.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 157.239 (?), 27.6.2016 14:56

Snad byl volej před focením setřen-to aby se neblejskalwink-blbý pokus o vtip! Je možné, že kluk pajdá-nechodí z jiných příčin-např.zlomenina-pád z bidla nevhodných rozměrů, inf.onemocnění-tbc., avitaminóza, třeba ho někdo nakopangry...V každém případě hrozí nebezpečí z prodlení! S.P.,Ch.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 208.253 (?), 27.6.2016 17:06

Vy můj zlatý S.P.Ch. vždy víte, co napsatsmiley. Ať už je příčinou cokoliv, tak doufám, že kohoutek prostě už nebude trpět, protože prodlení je vždy to nejhorší.

Snad to nebude na závadu. Dneska jsem kvůli jednomu takovému prodlení byla s jedním kocourkem na veteriněsad. Snad to dopadne dobře. Chudák kocour měl několik dnů/týdnů abces na tlamičce a majitelé se ani neobtěžovali mi o tom alespoň říct (jsou to starší lidé, řeším jim takové a jiné záležitosti). Dneska jsem ho viděla a popravdě jsem si ani nebyla jistá, jestli ho ještě přivezu živého zpátky. Kocour měl horečku a tvář velkou jako broskev. Ani nemůžu popsat, co vše z něj vyteklo. Tak budu doufat, že to dobře dopadne.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 12.120 (?), 27.6.2016 18:18

držíme kocourkovi palce, našeho kohoutka vezmeme zítra na veterinu, jsme dosti pracovně vytíženi, zítra to však stihneme :-) myslím že ho nikdo nenakopl, nejsme agresoři, je fakt, že máme pejska, ale ten by mu snad neublížil, bidýlko má možná skutečně špatné rozměry, měli jsme na něm léta jen slepičky, starala se vždy babička, ale ta před 2 lety umřela. tak je to ted na nás, jak jsem už psala s kohoutky nemám žádnou zkušenost :-)

Olej na nožičkách při focení neměl, mácháme ho až ode dneška, když jste psala, že to celkem na tu vápenku vypadá, předchozí dny jsme se ho snažili krmit mimo slepičky, které mu vždy vše vyzobou. Říkala jsem si, jestli není vysláblý hladem, ale asi ne, protože se na to jídlo nijak nevrhá a taky ty fleky svědčí spíš o nějaké nemoci.

Děkuji Vám a dám vědět, jak se jeho stav vyvíjí ;-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 208.253 (?), 27.6.2016 19:39

Děkuji za přání, ovšem jinak jsem celkem na rozpacích. Na jedné straně je rozhodně dobře, že chcete kohoutkovi pomoct. Jenže na straně druhé, a promiňte mi upřímnost, Vám to strašně dlouho trvá. Jen od okamžiku kdy jste poprvé psala to už je 5 dnů! 5 dnů kdy nic neřešíte a kohoutek trpí, nemluvím o tom, co bylo ještě před tím.

Vážně se Vás nechci doktnout, ale je odkázaný na Vaši pomoc a i když rozumím tomu, že jste pracovně vytíženi, tak jsou i veteriny s nonstop provozem. Stejně tak jako, že ten olej už měl mít na nohách dávno a to i kdyby šlo o něco jiného. Je to olej ne něco brutálního, co by mu mohlo ublížit.

Prostě tohle otálení nechápu, nejde totiž tolik o to, že nemůže chodit, ale rozhodně ho to nějak trápí, může mít bolesti. No to už je jedno, jen prosím jednejte. Nevysvětlujte, ale jednejte, vážně.

Pochopitelně za zprávu o kohoutkovi budu ráda, to je jasné.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 0.244 (?), 27.6.2016 23:35

Prosím vás všici co tu hned píšete o vápence a pod... vápenka se přeci takto neprojevuje. Ten má problém s pánevními klouby. Kdoví co s ním ty děti udělaly, nebo nějaká jiná okolnost. Prostě ochrnul. Kohout je na odpis, bohužel. Ten už stát nikdy nebude. I když vypadá dle oka zdravě. Tam prostě došlo k nějakému fyzickému problému. Kohouta utraťte než zhubne a pořiďte si nového, je jich habaděj. Tady vážně nemá smysl něco mazat.

Juraj Kafka

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 208.253 (?), 28.6.2016 4:40

Nebudu se přít o to zda fleky na nohách jsou vápenka či nikoliv, tak dobře to z těch fotek, abych ji vyloučila, nevidím.

Nicméně přesně takovým způsobem, padání a neudržení na nohou, jsem kohouta s potvrzenou vápenkou už viděla.

Ochrnutí i z jiné příčiny je samozřejmě možné, ale ať tak nebo tak, co se kohoutkovi stalo,  zjistí při důkladné prohlídce odborník.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 157.239 (?), 28.6.2016 6:47

Vážený pane Kafko, myslím si, že je zcela zbytečné používat jízlivost proti těm, kteří mají snahu pomoci jiným živým tvorům+lidem, co se ptají a především zvířatům, která trpí, jsouc rukojmími těchto! Jste-li schopen a ochoten číst CELÉ vlákno, měl byste uznat, že ani p.Veselka, ani já netvrdíme, že to, co nebohého kohoutka sužuje je na stopro vápenka, že nemá jiný zdrav.problém oba jsme zdůraznili nebezpečí z prodlení... Taktéž s Vaším vynášením finálních soudů si dovolím statečně nesouhlasit-ať už TO dopadne jakkoliv, křivák by neměl být volba číslo 1angry! Nebo máte stejný přístup i k lidem? Pokud ano, nechtěl bych se ocitnout ve Vaší blízkosti. Ještě stále v úctě, S.P.,Ch.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 208.253 (?), 28.6.2016 13:37

Vy jste borec. Vždy trefnýyes.

Jde hlavně o to pomoct kohoutkovi a jednatsmiley

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?13.6.2024
Kouří do místnosti10.6.2024
Traverzy IPE5.6.2024
Traverzy IPE2.6.2024
Traverzy IPE2.6.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?1.6.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika