Co mám doma? Slepice, nebo brojlery?

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?)
4.2.2017 20:12

foto môžete kľudne pridať tu, nech to vidia všetci :) druhykrát sa naučte lepšie položiť otázku. keď chcete nosnice, tak sa opýtajte či to sú na mäso. keď odpovie áno, tak nekupovať. keď povie, nie, tak vtedy kúpiť. je úprimný a nechce vás oklamať :)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 240.78 (?), 4.2.2017 5:55, zobrazeno: 7847x
Mám dotaz kolegové.. Plánoval jsem na porizenou chalupu slepicky na vajíčka. Pro pracovní cestě jsem před týdnem náhodou narazil na parkovišti u hypermarketu na pana který měl na vozíku za autem asi 100 bílých cca kilovych... Nevim vlastně čeho:(ptal jSEM SE jestli jsou to slepicky na vajíčka a tvrdil ze ano... a jestli chci tak mi jich par prodá... Tak jsem jich jednu přepravku koupil. 6. Soused tvrdí ze to jsou brojleri a já nemám praxi a na pana prodejce nemám kontakt.:(je tady někdo kdo by mohl rozpoznat dle fotky co vlastně mám? :) ať neumru hloupý? Prosím připadne o E-mail a zaslal bych foto.. Nepište mi prosím ze jsem osel a neměl jsem je kupovat a nebo ze jsem si měl vzít telefon...:) na to je pozdě :) děkuji moc za pomoc libor

bunny - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (813) - 67.176 (?), 4.2.2017 20:12

foto môžete kľudne pridať tu, nech to vidia všetci :) druhykrát sa naučte lepšie položiť otázku. keď chcete nosnice, tak sa opýtajte či to sú na mäso. keď odpovie áno, tak nekupovať. keď povie, nie, tak vtedy kúpiť. je úprimný a nechce vás oklamať :)

host - 159.8 (?), 17.3.2017 13:13

vložte foto slepiček, povíme o co se jedná

josev

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Další příspěvky >