Bezplísňový angrešt
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 45.6 (?), 17.6.2007 18:58
Dobrý den. Pane Vysloužile, máte pravdu, ale myslým, že třetí generace Čs. křížení rez. jabloní (UEB Střížovice-Sirius, Rozela a pod.) vše v chuti dohnala, tak i NŠ rez.angreštů již je chuťově dobré (Karát, Darek, Prima...). Nemám teď na mysli jen beztrnné. Zdraví Jos. Zavřel.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 45.6 (?), 17.6.2007 19:21
Ještě jednou zdravím. Karát a Darek jsou novinky letošního roku právě z Velkých Losin. Karát je tmavě červený kapkovitého tvaru a Darek je žlutý. U všeho dávám přednost českým novošlechtěním. Hezký den.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 45.6 (?), 18.6.2007 19:15
Firma Juka rozváží u nás neregistrované (nepovolené) odrůdy rez. angreštů i beztrnných vše nakoupené v Polsku. Má někdo s těmito odrůdami nějaké zkušenosti? Není to podraz?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.203 (?), 2.6.2015 20:23
Na doporučení jsem si koupila Captivator, třetím rokem začíná plodit, ale plody jsou tak malinkaté, že jsem hodně zklamaná. Tady jsem četla, že menší plody má, ale tohle mi připadá přehnaně malé, touto dobou jsou jak větší rybíz. Zatím není stromek upravovaný, mám ho po odplození hodně sestříhnout? Jak dosáhnout větších plodů, nebo to je opravdu normální, že budou tak drobné? Zdravím a děkuji.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 157.239 (?), 2.6.2015 22:46
...třetím rokem? Stromek, nebo keř? Ještě nebyl štříhaný? Jaké má půdní podmínky+VÝŽIVA, závlaha, slunce...? S.P.,Ch.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 90.203 (?), 3.6.2015 17:13
Stromek, slabý a dosud nestříhaný, zem jílovitá, plné slunce asi do 16 hod., výživa přidávání kompostu, závlaha dostatečná.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|