Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Je to možné, zkoušel jsem. Jen připomínám, že aronie dost špatně rozkvašuje - podobně jako jeřabiny, borůvky, brusinky aj., je dobré jej rozkvasit zákvasem. Plody taky nemají příliš mnoho cukru, takže výtežnost není nijak velká. Obecně jsem proti přidávání rafinovaného řepného cukru do kvasu. Míchají se aronie někdy s hruškama, kvas se prý tak rychle nekazí, ale s tím vlastní zkušenost nemám.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika