Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Josefe, vysvětlím. Jsem původem z Turca a tam je čučoriedka= jafura= borůvka. Pojmenovala jsem ze zvyku ve slovenském textu, protože jsem reagovala na hosta ze Slovenska.Jo a ještě se můžou nazývat také "hafiry", tj. někde z východního Slovenska.

Vzpomněla jsem si, že když jsem měla kanadskou nborůvku druhý rok, tak jsem si také myslela, že vyschla a zachraňovala jsem ji obsypem rašelinou a instalací zavodňovací hadice. Vzbudila se, ale nevím, zda to byla reakce na můj zásah, nebo je fakt dlouho spící. Je mi jen divné, že všechny okolní keříky se již vzbudily a ty dva kanadské ne.. Dost by mne to mrzelo, protože byly docela drahé a mám je také jako vzpomínku na mimořádně úrodnou zahradu. Nevíte náhodou, zda existují i borůvky do zahrady, které mají klasickou modrou dužinu a jsou s většími plody?Koupila jsem letos muchovník, ale ten asi také bude zevnitř bílý. Ale zase nádherně žlutě kvete. Až budu mít za pár let všechny keře velké, tak se u těch květin asi ukýchám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika